E-böcker på andra språk än svenska

För dig som vill läsa eller lyssna på e-böcker på andra språk än svenska finns appen Bläddra och webbplatsen Världens bibliotek.

E-böcker på minoritetsspråk med appen Bläddra

Med gratisappen Bläddra från Kungliga biblioteket kan du läsa e-böcker på minoritetsspråk. Just nu finns det böcker på romani chib och samiska och snart kommer du även kunna läsa böcker på finska, jiddisch och meänkieli.

E-böcker på andra språk än svenska med Världens bibliotek

På Världens bibliotek kan du läsa eller lyssna på e-böcker för både barn och vuxna på andra språk än svenska. Det finns böcker på de stora migrantspråken som talas i Skandinavien och det fylls på med fler språk allt eftersom tjänsten utvecklas och växer. Du behöver skaffa ett konto med din e-postadress, sedan kan du läsa och lyssna när du vill, så mycket du vill.

Världens bibliotek